L'Ajuntament de Berga fa campanya contra l'alcohol

La pel·lícula 'Smashed' d'aquest dijous al Fixa't parlarà de les conseqüències de l'alcohol

Redacció
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:34h

Alcohol. Foto: Adrià Costa


L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Berga s'ha volgut sumar a la campanya 'Veus el que beus?' de la Generalitat de Catalunya, que parla dels riscos que comporta l'alcohol, i que s'allargarà fins el proper 16 de novembre. Amb aquesta, el consistori intentarà sensibilitzar els ciutadans sobre el fet que l'alcohol és la droga més consumida i acceptada socialment, però també una de les que crea més problemes socials i sanitaris. 

L'objectiu de la campanya és disminuir el consum d'alcohol per sota dels nivells considerats de risc i, per aquest motiu, la projecció d'aquest dijous dins del cicle de cinema social 'Fixa't' també en parlarà a través de la pel·lícula 'Smashed', en què una parella basa la seva relació en l'alcohol. Les conseqüències d'aquest fet, però, són fatals, i creen conflictes importants, tant personals com de parella. 

A través d'una graella interactiva, la Generalitat també permet visibilitzar quins són els hàbits de cadascú pel que fa al consum d'alcohol. Depenent de si es tracta d'un home o una dona,s'han d'anar afegint el nombre de consumicions que es fan a la setmana, per esbrinar el patró de consum de cada usuari. Els participants rebran un missatge amb informació orientativa i anònima amb consells al voltant d'aquest fet.
Arxivat a