Cal Rosal acull l'última parada del Campionat d'Espanya de Trial 2015

Toni Bou i Adam Raga es disputaran el primer lloc aquest cap de setmana al Berguedà

Redacció
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:31h
Campionat d'Espanya de Trial.
Campionat d'Espanya de Trial. | JC Vàzquez.

El circuit de trial de Cal Rosal, a Olvan, acollirà aquest cap de setmana l'última prova del Campionat d'Espanya de Trial 2015, que viurà una aferrissada lluita entre Toni Bou i Adam Raga, els dos aspirants a aconseguir el títol, i que només separen dos punts. Un final de campionat que s'espera d'allò més emocionant, i que comptarà amb la col·laboració del Motoclub Baix Berguedà i els Amics del Trial de Cal Rosal, en l'organització. 

Segons ha informat el MC Baix Berguedà, la situació del Paddock, la zona indoor i la secretaria de la prova s'ubicaran, com en anys anteriors, al nucli urbà de Cal Rosal, mentre que el recorregut de 10 quilòmetres i 22 zones discorrerà pels seus entorns. Entre aquestes n'hi haurà 10 que seran per a les categories TR4, Cadet, Juvenil-A, Juvenil-B, Femení-A,  Femení-B, Femení-C i veterans; i 12 més pe a TR-1, TR-2, TR-3 i Júnior. 

A més, els aficionats que ho vulguin podran seguir la prova amb la seva pròpia motocicleta, amb una acreditació especial per a seguidors que tindrà un cost de 5 euros. 
 

Mapa de les zones de competició a Cal Rosal