Seleccionen la xarxa social Futbee creada per tres casserrencs a l'Appcircus

Els berguedans presentaran la seva aplicació de futbol i competiran amb altres desenvolupadors

Redacció
03 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:54h
La xarxa social de futbol Futbee, que han creat tres casserrencs i que permet seguir els equips preferits, rebre notificacions dels resultats en temps real, xatejar amb altres usuaris o, per exemple, fer quinieles, ha estat un dels projecte finalistes d'Appcircus, un esdeveniment que es celebrarà al Madrid International Lab, i que aplegarà bona part dels millors desenvolupadors d'apps perquè competeixin i presentin els seus projectes a un jurat especialitzat en aquest sector. 

La cita serà aquest proper 5 de novembre, en un esdeveniment obert a aplicacions que funcionin amb qualsevol plataforma o dispositiu mòbil, tablet o altres. A més, segons han indicat, tampoc hi ha fronteres temàtiques pel que fa a les apps, motiu pel qual se n'esperen de jocs, business, moda, salut o esports, entre altres. 

Pel que fa a Futbee, els tres casserrencs celebren l'oportunitat de poder presentar el seu projecte, que ja comença a ser "important dins del futbol sala", han precisat. Concretament, aquesta aplicació ja compta amb uns 18.000 usuaris, i amb lligues d'uns 6.000 equips de Catalunya, l'Estat espanyol, Andorra, Anglaterra i, properament, també Dinamarca. Pel que fa a les seves opcions, aquesta app permet veure els calendaris, resultats, classificacions, fer-se seguidors dels millors equips o xatejar amb usuaris, entre altres. Segons els creadors, però, el més important és que tot es pot fer en una sola aplicació.