Una xerrada aquest dimarts aprofundirà sobre el concepte de «refugiats»

Gemma Casal, Carles Campuzano i Mireia Vehí exposaran la situació

Redacció
02 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:28h

Refugiats sirians en una estació de tren sèrbia. Foto: Sergi Cámara


En el marc del projecte 'A Berga acollim', que ha decidit engegar el consistori berguedà amb el suport de la Taula de Nova Ciutadania per començar a gestionar la possible arribada de refugiats a Berga, aquest dimarts es realitzarà, a la sala Casino del Teatre Municipal, una primera xerrada que vol aprofundir sobre el concepte de 'persones refugiades', així com en el d'immigració i acollida. 

Aquesta xerrada es farà a les 19.00 hores, sota el títol 'Immigració i Refugiats. Aspectes claus a conèixer i debatre', i comptarà amb les explicacions de l'especialista en migracions als països àrabs Gemma Casal; del diputat de CDC al Congrés i president de la Fundació Acsar, Carmes Campuzano, i de la membre de la plataforma Tanquem els CIEs Mireia Vehí.

En aquesta s'intentarà explicar què passa al món, després que el fenomen dels refugiats s'hagi fet evident i incrementat considerablement durant els darrers mesos. Lligat a això, però, també es visibilitzaran les diverses problemàtiques i conflictes que en pengen, i que l'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà volen portar a debat. 
 
Arxivat a