Accident amb dos ferits a la C-16, després que el seu cotxe hagi xocat contra un mur

Una de les dones ferides ha estat traslladada a l'Hospital de Manresa en estat greu, mentre que l'altra s'ha portat a Berga en situació més lleu

Redacció
31 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:41h
Dues persones han resultat ferides, aquest dissabte, en una accident de trànsit que ha tingut lloc a la carretera C-16, al terme municipal de Cercs, entre el punt quilomètric 103 i el 103'5. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit a NacióBerguedà, s'ha tractat d'una sortida de via d'un turisme, que sembla ser que ha xocat contra un mur i ha bolcat.

En aquest punt, però, els Bombers de la Generalitat han confirmat que cap de les dues integrants del vehicle ha quedat atrapada a l'interior, tot i que han hagut de ser traslladades amb dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga i a l'Hospital de Manresa. Una d'elles, han confirmat, està en estat greu.

L'accident no ha provocat grans retencions a la carretera, tot i que sí que s'ha hagut de donar pas alternatiu als vehicles que hi circulaven.