La sincronista berguedana Ariadna Arisó fa el salt a la Selecció espanyola

La jove ha estat becada per poder ingressar al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat

Redacció
30 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:31h
La sincronista berguedana Ariadna Arisó
La sincronista berguedana Ariadna Arisó | CNG

La berguedana i sincronista júnior del Club Natació Granollers, Ariadna Arisó, ha donat un pas més, després d'aquest estiu, en la seva carrera esportiva en l'àmbit de la natació sincronitzada. Tant és així, que ha passat a entrenar-se amb la Selecció espanyola absoluta, després d'estar becada per la Real Federación Española de Natación (RFEN), per tal de poder ingressar al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. 

D'aquesta manera, durant aquesta temporada la jove nedadora que va començar la seva trajectòria a Berga el 2009, treballarà sota les ordres de la seleccionadora Esther Jaumà, treballant conjuntament amb altres nedadores del club com Txel Mas, Cristina Salvador, Cecilia Jiménez, Helena Jaumà i el sincronista Pau Ribes, que també han renovat la beca. 

Arisó, que ha començat una carrera meteòrica, va ser primera classificada i medalla d'or en combo i en equip a la Mediterranean Synchronized Swimming Cup celebrada a Alexandropouli (Grècia) el passat setembre del 2014, i segona classificada en combo i en equip en OPEN, en aquesta mateixa competició.
Arxivat a