1

L'heliport de Berga s'adequa, modernitza i equipa per ser plenament eficient

El Departament d'Ensenyament millora la senyalització i elements de seguretat d'aquesta infraestructura

per Redacció , 29 d'octubre de 2015 a les 13:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Heliport de Berga Foto: Departament de Territori i Sostenibilitat


Tal com ja va informar aquest diari, el Departament de Territori i Sostenibilitat ja ha finalitzat les obres d'adequació de l'heliport de Berga que, conjuntament amb les millores en altres instal·lacions de Tremp, Campdevànol i Tírvia, han tingut un cost de 150.000 euros.


Així doncs, i a partir d'aquest octubre, l'heliport de Berga ja compta amb tot allò necessari per ser plenament eficient i, alhora, cobrir les necessitats dels cossos de seguretat que puguin utilitzar-lo. Per això, i segons ha informat la Conselleria, ja disposa d'un dipòsit de combustible dels Bombers de la Generalitat,  ja que són uns dels principals usuaris d'aquesta infraestructura en missions de salvament i extinció d'incendis; i també s'han modernitzat alguns dels seus elements. 

Entre aquests, s'ha reposat la mànega de vent que hi havia, s'ha esbrossat la vegetació de l'entorn, s'ha millorat la senyalització horitzontal i línia discontínua que indica el perímetre de l'àrea de seguretat, i s'han penjat senyals de prohibit el pas a persones alienes a l'heliport, ja que es tracta d'una zona restringida de seguretat. Aquest heliport, a més, també dóna servei a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, a través dels mitjans aeris del Sistema d'Emergències Mèdiques. 

 

Participació