Quatre empreses del Berguedà reben un guardó per la seva trajectòria

La Cambra de Comerç commemora l'aniversari de la Joieria Climent, la Joieria i Rellotgeria Canals, la Carnisseria Gonfaus i la Bergadana

Redacció
29 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:47h
Acte d'homenatge de la Cambra de Barcelona.
Acte d'homenatge de la Cambra de Barcelona. | Cambra.

La Joieria Climent, la Joieria i Rellotgeria Canals, la Carnisseria Gonfaus i la Bergadana han estat les quatre empreses del Berguedà que la Cambra de Comerç de Barcelona ha volgut guardonar per la seva trajectòria de més de 50 anys. Concretament, la Joieria Climent és la més antiga, ja que recull 125 anys d'experiència, mentre que les altres tres en fan 50. 

L'acte d'homenatge d'aquestes quatre empreses s'ha fet a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, en una gala presidida pel conseller d'Economia en funcions, Andreu Mas-Colell, on 143 empreses més de Catalunya també han estat guardonades. 

D'entre totes aquestes, segons ha informat la Cambra, ha destacat l'Escola Pia de Sant Antoni, que ha fet 200 anys; la Serralleria Cruells i Unión Suiza, que n'han fet 175; la Perfumeria Cal Gaspar, que  n'ha fet 150; i Elvira Servitja Vives, Empreses Masiques, Estanc Mateu, Grobelastic, Guerin, Perfumeria Vall, Sucesores de A. Navarry, i la berguedana Joieria Climent, que n'han fet 125. Totes aquestes empreses, a més, també han estat obsequiades amb el carnet de Soci Business del Club Cambra, que possibilita l'entrada gratuïta a deu Dinars Cambra, així com descomptes exclusius en serveis a les empreses. 

Segons el president d'aquesta patronal, Miquel Valls, la longetivitat de totes aquestes empreses és gràcies a "empresaris i líders amb visió de futur i valentia". Unes persones, ha remarcat, que han sabut transmetre els valors a les noves generacions, i que les han fet arribar "encara més lluny".