L'estilista berguedana Vanessa Espelt és reconeguda a Madrid pel seu projecte de negoci

La propietària del Saló Spel destaca la importància d'orientar l'empresa, més enllà de la formació constant de perruqueria i estètica

Aida Morales
28 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:30h
Vanessa Espelt amb el diploma i el seu equip de treballadores, a Madrid.
Vanessa Espelt amb el diploma i el seu equip de treballadores, a Madrid. | Aida Morales.

L'estilista berguedana Vanessa Espelt ha estat reconeguda per la universitat ESCP Europe per haver realitzat, durant la segona edició del màster 'Executive Management Programe. Excelencia en Business de Salones de Peluquería', el millor projecte de l'Estat espanyol. Espelt va recollir el títol i la commemoració aquest cap de setmana a Madrid, coincidint amb l'Oreal Fashion Night, on va assistir a l'acte acompanyada pel seu equip de treballadores, que també van realitzar cursos i formació. 

Segons ha explicat la propietària del Saló Spel de Berga, no s'esperava aquest reconeixement, tot i que l'ha celebrat amb molta il·lusió. “Per a mi ha significat molt”, ha explicat a NacióBerguedà. De fet, ha destacat que aquest màster i el posterior premi han estat un dels grans moments de la seva professió, conjuntament amb quan va obrir el saló a Berga, perquè han estat fets que han donat un gir a la seva trajectòria professional: “Això em dóna seguretat; és una manera de veure el negoci i de tirar endavant des d'una altra perspectiva; tens unes armes i coneixements que abans no tenies”. 

De fet, Espelt ha cursat aquest màster durant sis mesos i amb 29 persones més d'arreu de l'Estat espanyol. Aquest, que ja es porta a terme en d'altres ciutats com París, Londres, Berlin o Torino, està dissenyat per ensenyar a propietaris i emprenedors de la perruqueria com han de construir els seus plans de negoci per tal d'orientar l'empresa cap a l'èxit. Es tracta, segons ha explicat Espelt, d'un màster reduït i patrocinat per l'Oreal Professionnel, en què es busca orientar empresarialment el negoci, més enllà de l'oferta que ja dóna de per sí.

“Pots ser molt bo com a perruquer, però també has de saber portar el negoci”, ha explicat. Per això, en el projecte basat en el seu propi negoci ha analitzar com mantenir la clientela, com gestionar conflictes, com portar els números de l'empresa, i com fer-ne la difusió, sobretot, a través de les xarxes socials. En tots aquests punts, la nota d'Espelt ha estat la màxima, amb una puntuació de 10 en termes globals.
 

La berguedana Vanessa Espelt recull el diploma al millor projecte de negoci. Foto: Cedida.

Arxivat a