Més de 300 persones degusten uns 40 tipus de «pinxos» al Vall de Berga

El sopar de broquetes dóna un caliu diferent a l'eix comercial del passeig de la Indústria

Aida Morales
25 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 19:42h
Sopar de 'pinxos' al Vall de Berga
Sopar de 'pinxos' al Vall de Berga | Aida Morales

El primer sopar de 'pinxos' que s'ha organitzat aquest dissabte al passeig de la Indústria de Berga per acabar d'aprofitar la temporada de bolets ha estat, sense cap mena de dubte, un èxit de participació. Des de primera hora de la tarda, i ja amb el recuperat Concurs de Cuina de Bolets, el Vall s'ha començat a omplir de curiosos i professionals de la gastronomia. Una quantitat de gent que s'ha doblat amb la diada castellera en què els de Berga han assolit la fita de les 100 aletes de 7 pisos, però que ha acabat de créixer amb el sopar. 

I és que el plat fort del conjunt d'activitats programades pels comerciants del Vall durant aquest dissabte era l'esperat sopar de 'pinxos', una iniciativa diferent i nova, que ha permès omplir de gent la carpa situada al passeig de la Indústria, amb una quinzena d'establiments alimentaris que han ofert més de 1.000 broquetes d'uns 40 tipus diferents. 

Entre aquestes, se'n podien trobar de dolces i de salades, així com de fredes i calentes, per un preu que oscil·lava entre l'euro i els dos euros. Pel que fa a la participació, més de 300 persones s'aplegaven en grups d'amics i parelles que sopaven drets, mentre que altres situats a les llargues taules preparades per menjar més tranquil·lament, esperaven que algú els portés alguna broqueta per provar.

En conjunt, i enmig d'un cap de setmana nodrit d'activitats però acompanyat pel bon temps, el sopar de 'pinxos' del Vall ja es pot considerar un èxit, ja que ha complert bona part de les expectatives i, potser el més important, ha donat un caliu diferent a aquest eix comercial. 
 

GALERIA DE FOTOS del Concurs de Cuina de Bolets i del Sopar de 'pinxos'

 

Un grup de dones assentades a les taules preparades per sopar al Vall Foto: Aida Morales.

Arxivat a