L'Ajuntament de Berga contractarà cinc persones en un nou Pla d'Ocupació

Les places són d'auxiliar de suport administratiu i d'instal·lacions

Redacció
23 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:16h
L'Ajuntament de Berga ha obert el termini per sol·licitar una de les cinc places d'auxiliars de suport administratiu i d'instal·lacions que s'inclouen dins dels nous Plans d'Ocupació Local destinats a persones aturades. D'aquesta manera ho ha aprovat aquest dijous l'equip de govern en Junta de Govern Local. 

Aquests plans d'ocupació, segons ha informat el consistori, tindran una durada de sis mesos i van destinats a persones majors de 45 anys que hagin exhaurit la prestació o subsidi de desocupació, i que no tinguin dret a tornar a percebre-la, però que continuïn inscrits dins del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Concretament, es tracta de tres llocs de feina d'auxiliar de suport administratiu, que hauran d'ordenar i digitalitzar l'arxiu i la tramitació administrativa, per tal d'adaptar l'arxiu de l'Ajuntament de Berga a les noves tecnologies. Els altres dos llocs hauran de treballar en l'ordenació d'espais i millora d'accés en algunes instal·lacions públiques. A més totes les persones contractades seguiran un programa de formació qualificadora relacionat amb la tasca que desenvoluparan. 

Les persones interessades en aquestes places s'hauran d'adreçar a l'oficina del SOC de Berga a partir d'aquest divendres i fins el proper 2 de novembre.
Arxivat a