Més de 580 alumnes d'escoles del Berguedà participen a les trobades multi esportives

Durant el curs escolar es té previst realitzar quatre sessions més

Redacció
23 d'octubre del 2015
Actualitzat el 24 d'octubre a les 10:47h

Participants de les Trobades Multi Esportives del Berguedà. Foto: Consell Esportiu del Berguedà.


Un total de 585 alumnes de 14 escoles del Berguedà han participat, aquesta setmana, en les dues trobades multi esportives que s'han organitzat des del Consell Esportiu del Berguedà en el marc del Pla Català de l'Esport a l'Escola. En aquestes, l'objectiu ha estat promocionar la part educativa de l'esport a través del joc i, de la mateixa manera, treballar l'esperit cooperatiu i socialitzador amb companys d'altres centres. 

En total, hi han participat nens i nenes de les escoles de Sant Marc-Bassacs, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Sant Joan, Galceran de Pinós, Alfred Mata, Santa Maria d'Avià, Princesa Làscaris, la ZER Baix Berguedà, la ZER Berguedà Centre, la Fedac Anunciata, Sant Martí i l'escola pública de Gironella. El recinte on s'han realitzat els diferents esports i activitats, entre les quals hochey, colpbol, cementiri letal i zumba, ha estat la zona esportiva Toni Sabata de Berga. 

Segons el Consell Esportiu del Berguedà, durant el proper curs escolar es realitzaran quatre trobades més, corresponents als nens i nenes de cicle inicial, i cicle mitjà, ja que la d'aquesta setmana s'ha centrat en els més grans de l'escola.
 

Trobades multi esportives del Berguedà. Foto: Consell Esportiu del Berguedà.