Gironella torna convocar ajudes per als autònoms i emprenedors de la vila

Es publica una línia de subvencions a fons perdut de fins a 600 euros, i la possibilitat de pagar menys en l'impost de circulació

Redacció
23 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:37h
Després d'un primer any de prova, l'Ajuntament de Gironella ha volgut tornar a implantar les ajudes a autònoms i negocis que estiguin instal·lats en aquest municipi del Baix Berguedà. Com l'any passat, hi haurà dos tipus d'ajudes, una que serà una línia de subvencions a fons perdut de fins a 600 euros, per poder realitzar actuacions de millora o ampliació dels negocis de la població; i una altra destinada a aquells autònoms o empresaris que necessitin el vehicle per treballar. 

D'aquesta manera, segons ha informat el consistori, Gironella es vol convertir en una vila “sensible a les necessitats dels emprenedors i empreses”, amb avantatges competitius per les persones que vulguin crear el seu propi negoci, i ajudes a aquells que el mantenen o volen millorar-lo. 

Pel que fa a la subvenció de fins a 600 euros, serà a fons perdut, i servirà per modernitzar el teixit comercial i promocionar nous negocis. Amb aquests diners, l'objectiu és que es pugui adequar l'espai per a noves empreses, o modernitzar les instal·lacions de les ja existents. El termini màxim per sol·licitar-la serà fins el proper divendres 13 de novembre. 

Pel que fa a la segona, serà una subvenció de fins a un 25% de la quota de l'impost de circulació per a aquells autònoms que estiguin censats a Gironella i que puguin justificar l'ús del vehicle per a treballar. 
 

Consulta les bases de la línia de subvencions de fins a 600 euros

Consulta les bases de la subvenció de fins a un 25% en l'impost de circulació

Arxivat a