Masia Fontirons, Ginatge i Cal Rafilat representen el Berguedà al Mercat de Mercats

La fira vol convertir Barcelona en el gran mercat de la mediterrània

Redacció
22 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 9:32h

Un dels tallers del 2014 a la fira Mercat de Mercats. Foto: ADBerguedà.


Les empreses berguedanes Masia Fontirons, Ginatge i Cal Rafilat seran, des d'aquest divendres fins diumenge, a la fira anual del producte fresc de Catalunya, Mercat de Mercats, que es realitza per sisè any a Barcelona. Segons ha informat l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, aquestes tres empreses oferiran un tast d'alguns dels productes de proximitat que es fan al Berguedà, tot esdevenint pols d'atracció turística en l'àmbit gastronòmic. 

A més, els participants també podran vendre directament els seus productes, tot ampliant, així, la xarxa de contactes amb el consumidor final, i teixint vincles amb altres possibles empreses alimentàries. A més, Jordi Millan també realitzarà el taller 'Ginatge, la primera ginebra de paisatge', on donarà a conèixer el seu producte i la vinculació amb el Berguedà. 

La fira Mercat de Mercats pretén ser un espai de parades on poder conèixer, des de la capital de Catalunya, els productes agroalimentaris de proximitat del territori, així com una zona per descobrir qualitat i plaer. De fet, un dels objectius és convertir Barcelona en el gran mercat de la mediterrània, tot i que també te l'ambició de transmetre la cultura culinària de Catalunya, retornar el valor dels mercats, i apropar a la ciutadania la passió pels productes de qualitat, sostenibles i vinculats a l'alimentació saludable.
 

Una de les parades de la passada edició del Mercat de Mercats. Foto: ADBerguedà.