La Creu Roja organitza a Puig-reig una caminada per a l'alimentació infantil

L'activitat serà diumenge 25 d'octubre i discorrerà pels entorns del municipi

Redacció
24 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:48h

Foto: Albert Alemany


La Creu  Roja del Berguedà ha organitzat, de cara a aquest proper diumenge 25 d'octubre, una caminada solidària per recaptar fons per a l'alimentació infantil, en el marc de la campanya de l'Aliança Humanitària que aquesta entitat porta a terme. Aquesta serà apta per a tots els públics, i es realitzarà per l'entorn natural de Puig-reig a partir de les 10.00 del matí, passant per la carretera de Santa Maria de Merlès, per Cal Casas, travessant el Pont de Periques fins l'ermita de la Mare de Déu del Carme de Periques, travessant el bosc de les Comes, Cal Pallot, Cal Saltet i finalitzant, altra vegada, al nucli de Puig-reig. 

Segons han informat en un comunicat, les inscripcions tindran un preu de 5 euros i, a l'alcabar l'activitat, se servirà esmorzar per a tots els assistents. Aquesta caminada és la tercera que s'organitza al Berguedà, tot i que forma part d'un seguit d'activitats que es porten a terme amb el mateix propòsit.

De fet, l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil és una campanya de la Creu Roja a nivell nacional que té l'objectiu aconseguir els màxims suports i recursos per garantir una alimentació saludable i equilibrada per als infants més vulnerables.
Arxivat a