Gerard Vilardaga porta al Pati Llimona l'exposició «Èpiques»

El berguedà vol fer reflexionar sobre la possibilitat de múltiples lectures d'una èpica qualsevol

per Redacció , 15 d'octubre de 2015 a les 11:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre Cívic del Pati Llimona de Barcelona s'omplirà, des d'aquest dijous i fins el 16 de novembre, de la sèrie 'Les èpiques del Vilardaga', un conjunt de fotografies selectives realitzades al Konvent de Cal Rosal que parlen de l'heroïcitat, el culte a la proesa i la insinuació de múltiples lectures d'una èpica qualsevol. 

 
De fet, i segons apunta Vilardaga, aquesta exposició és una "interpretació subjectiva" de tots aquests elements i una crítica cap a la construcció de la imatge dominant cap als referents culturals que, massa sovint, s'acosten a la violència i al poder. Tot això, ha indicat, es treballarà a través de l'exploració de l'autoretrat i el cos nu, el que portarà a un enfrontament entre l'imaginari col·lectiu consolidat, el 'jo' i els vells clàssics icònics. 


"I és que no som un sol cos", afirma el berguedà, sinó tot un conjunt de lectures que conformen una identitat múltiple i canviant.

La inauguració de l'exposició serà aquest dijous a les 19.30 hores, i comptarà amb la participació del poeta Víctor López. A partir d'aquí, les obres es podran veure de dilluns a divendres, de 9.00 a 21.30 hores, i dissabte de 10.00 a 14.00, i de 16.00 a 20.00.

 

Participació