Oriol Noguera guanya el Campionat de Trial de Catalunya de Cal Rosal

El pilot del Motoclub Baix Berguedà puja al podi de la categoria Màster

Redacció
12 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:30h
Oriol Noguera a la prova de Cal Rosal.
Oriol Noguera a la prova de Cal Rosal. | Meritxell Pey.

El pilot del Motoclub Baix Berguedà Oriol Noguera ha estat el guanyador, aquest diumenge, de la quarta prova del Campionat de Catalunya Open de Trial que s'ha disputat a Cal Rosal. En aquesta, s'hi han aplegat una setantena de pilots, però Noguera ha estat el que ha disputat millor tots els traçats en la seva categoria, amb només cinc peus, i per davant de Marc Riba, que n'ha fet nou, i Carles Esteve, que n'ha fet 19.

Aquesta prova constava de dues passades en un total de 12 zones distribuïdes per vuit quilòmetres. A les 8.00 del matí han començat les verificacions administratives i, una hora després, s'ha donat el tret de sortida al primer pilot. Cadascun dels participants tenia cinc hores per a poder realitzar les dues passades. 

Pel que fa a la categoria blau Promo, el guanyador ha estat Joan Miquel, amb nou peus, seguit per Axel Colomer i Elisabet Solera, membre del club berguedà. En aquesta categoria, els pilots també berguedans Ernest Costa i Roger Terricabras han quedat onzè i vint-i-setè, respectivament. A més, Solera també ha estat la guanyadora en Promo Fèmines, per davant de Berta Abellán i Neus Murcia; i en categoria Open i Open Fèmines, Francesc Planells (11 peus) i Carla Caballé (24 peus) han estat els millors. Ja en nivell Base, les primeres posicions se les han endut Pau Menoyo i Mireia Mansergas, que ha estat l'única noia. 

Segons ha informat el Motoclub Baix Berguedà, el proper diumenge 18 d'octubre s'organitzarà la Lliga Catalana de Motocròs a l'Àrea del Motor del Berguedà, a Olvan; i els propers 14 i 15 de novembre, a Cal Rosal es decidirà el campió d'Espanya de Trial entre els pilots Toni Bou i Adam Raga. 
 

Podi Promo a la prova del Campionat de Cal Rosal. Foto: Meritxell Pey.