L'FP dual de turisme de Berga busca la implicació d'empreses i institucions

L'institut ha signat un conveni amb diverses entitats públiques i empreses privades del sector

Redacció
13 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:15h

Reunió per parlar de la implicació d'institucions i empreses en el nou FP dual de promoció turística. Foto: ADBerguedà.


El Cicle Formatiu de Grau Superior i caràcter dual que ofereix l'Institut Guillem de Berguedà en el camp de la Promoció Turística ha començat una sèrie de reunions per tal d'establir una major vinculació i corresponsabilitat entre aquest mòdul i les empreses i institucions de la comarca. D'aquesta manera, doncs, l'FP busca millorar aquesta relació, de cara al procés formatiu de l'alumnat que, durant el curs 2016, iniciarà el procés dual de pràctiques en aquestes empreses o institucions mitjançant una beca salari o la contractació bonificada. 

En total, es tracta de 13 alumnes que realitzen un primer any de formació teòrica, i un segon curs de forma productiva a l'empresa. D'aquesta manera, ha recordat l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, s'adequa la formació professional a les necessitats del mercat laboral i es millora l'aprenentatge. 

D'aquesta primera reunió, n'ha sortit un conveni entre l'Institut, el Departament d'Ensenyament, l'Associació d'Hostaleria i Turisme del Berguedà, la Cambra de Comerç, l'Ajuntament de Berga i diverses empreses turístiques i de restauració per tal de col·laborar en el treball i formació dels estudiants. A més, l'Institut també està realitzant altres visites formatives en diverses entitats del sector turístic i de la restauració per tal que s'impliquin en aquest projecte.
Arxivat a