Saldes dóna compte dels 100 dies de govern i anuncia la creació d'un «consell de savis»

L'equip de govern programa dues reunions per exposar la feina feta i els projectes als ciutadans

Redacció
09 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 14:07h
Com ja va prometre durant la campanya electoral de les eleccions municipals del passat 24 de maig, la candidatura republicana Tots som Poble de Saldes, al capdavant de l'equip de govern, ja ha realitzat la primera trobada informativa per donar compte dels 100 dies de govern i començar a explicar als veïns la situació del consistori. 

Aquesta es va celebrar aquest passat dijous al vespre, i es repetirà dissabte a les 19.00 hores a la mateixa sala de Plens. Una reunió, segons han informat en una nota de premsa, en què hi van assistir una vintena de persones i on es van plantejar els nous reptes de l'Ajuntament. Entre aquests, s'ha proposat crear un “consell de savis” format per persones majors de 65 anys, amb l'objectiu que prestin els seus coneixements i experiència al municipi, assessorant l'equip de govern en diferents projectes. I de la mateixa manera, també s'ha plantejat realitzar una comissió d'auditoria i control formada per veïns, que servirà per portar un control de la gestió municipal, i el manteniment dels grups de treball que ja es van crear en el moment de confeccionar el programa electoral de Tots som Poble. 

Durant aquesta reunió, l'equip de govern també va exposar la feina realitzada fins el moment, però sobretot va posar l'accent en el futur, i la implicació del poble en els propers projectes.