1 de 10

Gironella augmenta la taxa de l'aigua a Casserres

El consistori manté congelats els impostos als gironellencs

per Redacció, 8 d'octubre de 2015 a les 15:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Gironella ha decidit, en el darrer Ple municipal celebrat aquesta setmana, mantenir la congelació d'impostos i taxes municipals de cara a les ordenances fiscals del 2016. D'aquesta manera, el consistori continua amb la filosofia dels darrers anys perquè, segons ha indicat l'alcalde, David Font, “no afecti els gironellencs”. 

No obstant això, sí que s'han fet una sèrie de modificacions en el servei de l'aigua que Gironella presta a Casserres, pujant la taxa de 0,72 euros el metre cúbic, a 0,77 euros. Per altra banda, també s'ha canviat la taxa d'escombraries que afecta el càmping de Gironella. Actualment, aquesta és un 26% inferior a la que s'aplica a la resta de la comarca, motiu pel qual s'ha hagut d'actualitzar. Així doncs, cada parcel·la del càmping pagarà 3,66 euros anuals (0,01 euros diaris) i serà “pràcticament invariable”, segons han informat, la repercussió en el propi establiment. Al Ple, el grup d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) va votar en contra d'aquest darrer aspecte.
Participació