Les AMPAs de Berga s'organitzen i fan una primera trobada conjunta

Prop d'un centenar de persones escolten l'explicació i consells del pedagog Carles Parellada

per Redacció, 8 d'octubre de 2015 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Trobada d'AMPAs de Berga Foto: Vanessa Burrieza.


Totes les Associacions de Mares i Pares (AMPAs) de Berga s'han ajuntat aquest dimecres al vespre, en la primera activitat organitzada de manera conjunta per parlar d'educació i pedagogia. Ha estat al Pavelló de Suècia a les 21.00 hores, amb el que es pot considerar una sessió d'èxit que va agrupar prop d'un centenar de persones. 


Durant aquesta, es va realitzar la xerrada el pedagog Carles Parellada, que va parlar d'educar en un món d'incerteses, i va fer aportacions en l'àmbit de la pedagogia sistèmica. De fet, segons han informat a NacióBerguedà, va ser una sessió productiva que es valora molt positivament. 

A més, és la primera de les trobades conjuntes que es realitza, motiu pel qual han volgut agrair l'assistència de tots els pares i mares participants. Concretament, els assistents van ser de l'AMPA de l'escola Flor de Neu, de Vedruna, de Xarxa, de l'escola de la Valldan, de Sant Joan, de Santa Eulàlia, de la Salle, del SES Serra de Noet i de l'Institut Guillem de Berguedà. 

 

Assistents a la primera trobada d'AMPAs de Berga Foto: Vanessa Burrieza

Assistents a la primera trobada d'AMPAs de Berga Foto: Vanessa Burrieza

 

Participació