Berga celebra el Dia de la Salut Mental amb una caminada, teatre i recitals

Les activitats es repartiran entre divendres, dissabte i el proper dijous 15 d'octubre

Redacció
07 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 14:21h
En el marc del Dia de la Salut Mental, que se celebra arreu del món aquest proper dissabte 10 d'octubre, diverses entitats de Berga han organitzat activitats per conscienciar i sensibilitzar la població. Aquestes començaran divendres 9, amb una caminada popular des de la plaça dels Països Catalans de Berga, al llarg de la qual es farà un concurs de fotografia sobre el tema 'Un dia a l'aire lliure'. En aquesta, també hi participaran els integrants del programa Mou-te de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, els caminadors d'Avià i els caminadors de la Llar d'Avis de Berga. 

De cara a dissabte, els actes s'iniciaran a les 18.30 a la mateixa plaça, amb la lectura del manifest. A continuació, Elsa Guerra, Josep Grifoll i tothom qui hi vulgui col·laborar tindran l'opció de realitzar un mural i, cap a les 19.30 hores, s'iniciarà un recital de poesia que anirà de la mà de Toni Gol, Ariadna Torres i Gerard Vilardaga. A l'acabar l'obra 'Petons' de Tràfec Teatre omplirà els carrers de Berga, i es repartiran globus. 

Les activitats, però, s'allargaran, i el proper dijous 15 d'octubre, també es realitzarà una classe oberta de ioga per a tothom. Serà de les 12.00 a les 13.00 hores a la Rasa dels Molins. 
Arxivat a