Gironella inverteix 151.000€ en la construcció de la nova vorera de Cal Blau

El renovat camí d'accés al centre de la vila estarà enllestit pels volts de Nadal

Redacció
07 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 14:01h
L'Ajuntament de Gironella començarà, aquest proper dimarts 13 d'octubre, la construcció de la nova vorera que unirà el barri de Cal Blau amb el centre de la vila. Una obra, segons han informat en un comunicat, que tindrà un cost de 151.087 euros, i que estarà subvencionada gairebé en la seva totalitat per la Diputació de Barcelona. En aquest punt, el consistori només haurà d'invertir-hi 4.562 euros. 

L'obra consistirà en una vorera de gairebé dos metres d'amplada, que unirà la zona del barri de Cal Blau i el centre de la vila a través de la BV-4131. D'aquesta manera, els vianants podran caminar sense perill pel tram de mig quilòmetre que els separa, sense els impediments i inseguretat que hi havia actualment. A més, si el pressupost ho permet, l'alcalde de Gironella, David Font, també ha avançat que s'intentarà posar il·luminació al llarg de tot el tram i arranjar la rotonda que inicia l'accés al barri. 

Tal com han indicat, les previsions de finalització de l'obra es preveuen pels volts de Nadal, el que suposaria un gran avenç en la millora de la mobilitat i accessibilitat dels veïns, en una zona on hi transiten molts vehicles. Per altra banda, aquestes obres tindran una afectació temporal a la via, ja que es tallarà ocasionalment l'accés al barri per la pròpia carretera de Casserres. En aquest punt, i segons han indicat, es desviarà el trànsit per la via lateral de la C-16, per tal d'avançar amb més seguretat i celeritat. 
Arxivat a