La CGT de Berga se solidaritza amb les encausades per fer una performance davant la Borsa

L'acusació demana dos anys i mig de presó per cremar un cartró a les portes de l'edifici de passeig de Gràcia

Redacció
05 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:51h
990_1444038455vaga
990_1444038455vaga
La CGT de Berga s'ha volgut solidaritzar, durant aquest cap de setmana, amb les dues acusades per un delicte d'incendi i un altre de danys públics que el març del 2012 van cremar una caixa de cartró davant de la Borsa de Barcelona, durant el que asseguren que va ser una performance. Els fets van passar al llarg del 28 de març, dia que es va convocar una vaga general a tot Catalunya, i quan les dues acusades, Laura i Eva, van participar en un piquet matinal convocat per aquest sindicat.

Aquest dimarts, més de tres anys després dels fets, les dues dones seran jutjades pels dos delictes, davant l'acusació del Ministeri Fiscal i la de la Generalitat, que s'ha personat com a acusació particular. Per altra banda, la CGT també haurà de comparèixer a la vista oral com a responsable civil subsidiari dels fets. 

Per aquests motius, aquest sindicat ha convocat concentracions i actes en solidaritat amb les vaguistes encausades, un exemple dels quals és la pancarta que es va poder veure durant el cap de setmana de la Berga Bolet al passeig de la Pau, molt a prop d'on es va cremar la falla aquest passat diumenge. 

 
Arxivat a