Taula rodona intergeneracional per debatre els canvis socials entre avis i néts

Tres parelles de diferents generacions discutiran sobre aspectes socials a la xerrada de la Fundació Hospital Sant Bernabé

Redacció
01 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:15h

Una àvia.


La Fundació Hospital Sant Bernabé de Berga ha organitzat per aquest proper dissabte 3 d'octubre, una xerrada al Pavelló de Suècia per parlar del canvi intergeneracional i els diferents punts de vista socials entre avis i néts. D'aquesta manera, s'intentaran resoldre algunes preguntes com ara 'Què en pensen els avis dels néts? I els néts dels avis? Com vivien uns i com viuen els altres? Quines diferències i semblances hi ha entre generacions?

L'acte comptarà amb tres parelles d'avis i néts que conversaran i explicaran com vivia la joventut fa 50 o 60 anys. Aquestes seran Ramon Calonge i Ivan Otaola, de Berga; Cèlia Ribera i Marc Marginet, de Berga, i Jaume Venturós i Tanit Venturós, de la Nou de Berguedà. Durant la xerrada, moderada pel periodista Xavi Rosiñol, es tractaran temàtiques com la parella, el treball, la relació amb els pares i avis, el paper de la dona, els horaris o les diferents maneres de divertir-se.
Arxivat a