El 4t Concurs d'Idees Emprenedores repartirà 14.000 euros al Berguedà

L'objectiu del certàmen és fomentar el talent creatiu i emprenedor a la comarca

per Redacció , 26 de setembre de 2015 a les 20:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Roda de premsa de presentació del Concurs d'Idees Emprenedores. Foto: ADBerguedà.


La quarta edició del Concurs d'Idees Emprenedores, que organitza l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i patrocina l'Obra Social de la Fundació 'la Caixa', repartirà, aquest any, 14.000 euros en premis i serveis per a la millor idea i els millors projectes a l'emprenedoria. Un premi que, com cada any, busca fomentar el talent creatiu i emprenedor al Berguedà, així com fer un reconeixement públic de les activitats empresarials i de negoci noves i coherents amb el territori. 


En aquest sentit, i com en l'edició passada, el premi s'estructura en dues categories. La primera és per a la millor idea, amb una distinció única de 300 euros i un paquet de serveis per al projecte més creatiu. Pel que fa a la categoria de premi emprenedor, es donaran tres distincions valorades en 1.000, 700 i 300 euros pels projectes d'empresa més viables, innovadors i amb major potencial de creixements. Aquests també gaudiran d'un paquet de serveis. 

Segons el president de l'ADBerguedà, David Font, aquest concurs és una “acció important” per fomentar el talent i destacar les coses ben fetes a la comarca. Per això, l'Agència hi aposta, igual que fa amb altres activitats, com ara la Cultura Emprenedora a l'Escola o Empresa Jove Europea. Per la seva part, el director de l'àrea de Negoci Berguedà-Cerdanya de CaixaBank, Jordi Porta, ha destacat la voluntat de l'entitat d'implicar-se en aquest projecte per contribuir a la seva missió social d'atenció a les persones, de promoció de l'empresa, i de generació de riquesa i llocs de feina al territori. 


El termini per presentar les candidatures és fins el 20 de novembre, i l'acte d'entrega dels premis serà a mitjans de desembre. En l'anterior edició van ser 23, els projectes que s'hi van presentar, amb 14 candidatures al premi emprenedor, 11 de les quals ja són projectes en funcionament; i 9 a la millor idea, destacant-ne dues que ja s'han portat a terme.
 

Bases del Concurs d'Idees Emprenedores

 

Participació