L'ANC organitza un debat sobre immigració i independència a Berga

L'acte obert a tothom es farà divendres al bar 'El Saidí'

Redacció
24 de setembre del 2015
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga ha organitzat, aquest divendres 25 de setembre a la tarda, un debat amb què es buscarà implicar la immigració i saber què n'opinen de la independència de Catalunya. L'acte es farà al bar 'El Saidí' del Vall de Berga, amb el membre de l'Associació La Llum del Nord, Ahmed Ben Allal. 

Durant aquest debat, l'objectiu és plantejar dubtes i preguntes al convidat, així com explicar els diversos punts de vista i discutir algunes de les pors i inquietuds que sorgeixen al voltant del procés català. La trobada serà a les 18.30 hores, i es convida tothom a participar-hi, ja que tindrà un format distès i inclusiu.

Pel que fa a La Llum del Nord, és una de les entitats de referència en temes d'immigració a nivell nacional. Es tracta, segons ells mateixos es presenten, com una associació per la ciutadania i cooperació entre els pobles i, malgrat que va néixer per donar resposta a la realitat de Vilafranca del Penedès, la seva acció, actualment, s'estén arreu de Catalunya.
Arxivat a