Piscina adaptada i hipoteràpia pels infants amb diversitat funcional

El Consell Comarcal del Berguedà engega un projecte per fomentar que l'esport arribi a tothom

Redacció
23 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:10h
El Consell Comarcal del Berguedà començarà, a partir d'aquest proper mes d'octubre, el projecte 'Esport per a tothom' amb què preveu fomentar aquesta pràctica entre els infants i joves amb diversitat funcional. L'ens comarcal tira endavant aquesta iniciativa conjuntament amb l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, i en col·laboració amb l'Equip d'Atenció Psicopedagògica, un projecte que consistirà en dues accions; la piscina adaptada i l'hipoteràpia. 

La primera es farà tots els dilluns de les 18.20 hores a les 19.00 al Centre Esportiu el Tossalet de Berga. Es tracta, segons han informat, d'una activitat dirigida als infants d'entre 4 i 12 anys amb discapacitats físiques o psíquiques que, normalment, no poden participar en moltes de les activitats esportives escolars que s'organitzen durant el curs. A més, també s'organitzaran sessions individuals d'hipoteràpia al Centre Eqüestre de Vilaformiu de Berga. Aquestes duraran uns 20 minuts i estaran dirigides per una tècnica d'hípica i una fisioterapeuta. 

Per a més informació, el Consell Comarcal posa a disposició el telèfon de l'Oficina d'Inclusió Social, que és el 938 213 553, i l'adreça de correu electrònic [email protected].