Joan Roma anuncia un «superàvit rècord» de 188.000 euros el 2014

L'alcalde de Borredà afirma que és la xifra més important de tot el perióde democràtic municipal

Redacció
22 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:27h
L'alcalde de Borredà, Joan Roma, ha posat sobre la taula, aquest dilluns al Ple municipal, l'estat de comptes de l'Ajuntament, explicant el tancament de l'exercici pressupostari del 2014. En aquest, i segons ha informat, s'ha assolit un “superàvit rècord” de 188.000 euros, una xifra que, tal com ha dit, és la “més important de tot el període democràtic” municipal, que suposa, per altra banda, un romanent de tresoreria positiu de 349.000 euros. 

Aquesta quantitat prové, segons ha detallat, de la renúncia feta a una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis que ha aportat 195.000 euros a les arques municipals com a compensació de la Generalitat, que té un deute amb el consistori de 250.000 euros. Per altra banda, aquest mateix fet ha obligat el consistori a contractar una pòlissa de crèdit amb el Banc Sabadell per un import de 150.000 euros que, segons ha dit, es liquidarà tan bon punt arribin els diners de la Generalitat. 

Durant el Ple, en què també s'ha acordat l'adhesió final i per majoria absoluta a l'Associació de Municipis per la Independència, s'han tractat temes d'actualitat com l'inici de les obres de l'entrada del poble i del primer tram del carrer Manresa, i les dues festes locals, que seran dilluns 22 i dimarts 23 d'agost, coincidint amb la Festa Major.