La Dirt Track Berga passa a diumenge amb uns trenta pilots

La cursa començarà al voltant de les 19.00 hores i la Superfinal serà a les 22.00

Redacció
18 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:03h

Un dels pilots Gerard Bailó sobre la moto. Foto: Dirt Track.


La 5a edició de la Dirt Track Berga, que s'havia de celebrar aquest dissabte al camp de futbol de Berga, es realitzarà, finalment, diumenge, a causa de la incompatibilitat d'alguns pilots amb el dia que s'havia programat. Així ho han comunicat aquest divendres els organitzadors de la cursa, després de valorar el canvi de dia, i els seus avantatges i inconvenients.

D'aquesta manera, la carrera finalment es realitzarà diumenge, mentre que dissabte serà el torn dels entrenaments. Aquests es faran a partir de les 17.30 hores i finalitzaran a les 20.00, podent estrenar el traçat preparat per Berga Offroad Club. Finalment, la carrera amb totes les lletres es disputarà diumenge a partir de les 18.45 hores de la tarda, i a les 22.00 del vespre es correrà la Superfinal. 

Entre els millors pilots, destaca el gironellenc Franc Serra, campió de Dirt Track; el guanyador de supermotard Gerard Baió, que ve des de Tarragona, i el castellnouenc i excampió de Dirt Track, Lluís Massana. Per altra banda, també hi participarà el guanyador de la 3a Dirt Track de Berga, el navassenc Agustí Vall, entre altres pilots de la comarca i d'arreu de Catalunya. 

En total, s'espera una trentena de participants, un fet que possibiliti repetir la cursa l'any que ve a la capital del Berguedà, aquesta vegada, integrada dins d'un campionat català de Dirt Track. Per això, aquest any s'estan escalfant motors, i ja s'ha preparat un canvi notable en el ferm de la pista, amb què es vol acabar de professionalitzar l'activitat.
Arxivat a