No ve d'un tros; si es vol, es pot

Un equip integrat per atletes amb disminució física finalitza la Sailfish Half Triatló de Berga

Pere Pratdesalva/Aida Morales
17 de setembre del 2015
Actualitzat el 18 de setembre a les 11:17h
Arribada de la triatló
Arribada de la triatló

La cinquena edició de la duríssima Sailfish Half Trialtó que es va disputar a Berga aquest passat diumenge 13 de setembre, va comptar, en aquest cas, amb un equip molt especial. Entre els més de 600 participants, n'hi havia dos amb disminució física que, com a màxim objectiu, tenien finalitzar la prova, una triatló amb 1,9 quilòmetres de natació, 90 quilòmetres de bicicleta i 21 quilòmetres a peu. 

L’equip estava format per Pep Peraire, de Prats de Lluçanès, a qui li falta una mà; Xavier Caballol, d’Avià, amb una sola cama; i Isabel Alarcon, de Santpedor, que, sense cap disminució, va substituir un altre integrant a última hora. Peraire va fer el relleu de la cursa a peu, Caballol el de bicicleta, i Alarcon, el de natació. Tots tres van arribar junts a la meta, i van fer una emotiva entrada, amb 5 hores 8 minuts i 36 segons.

I el nom amb què es van batejar? 'No ve d'un tros', apuntava el seu registre. Un equip, doncs, amb una empenta i un humor inusual, que van assolir un repte important, plantant cara a les dificultats.

“Mai m'hagués imaginat poder participar en una triatló... Avui ha esta possible!! Gràcies a un fantàstic equip i millors companys l'Isabel Alarcon i en Pep Peraire Soler! Moltes gracies a tots els que heu fet possible poder complir aquesta gran repte, organitzadors, amics, familia i en especial al Sergi Domingo Erice" apuntaven.
 

Resultats per equips masculins


 
Arxivat a