El president de SCC nega haver amenaçat independentistes pel Facebook

Josep Ramon Bosch ha respost amb un "no sé de què m'estàs parlant" quan se li ha preguntat sobre l'acció judicial impulsada per Drets.cat

Pere Fontanals/Aida Morales
16 de setembre del 2015
Actualitzat a les 22:49h
El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch
El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch | Pere Fontanals/Aida Morales

"Ho nego totalment". Amb aquestes paraules, el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha respost als periodistes que l'estaven esperant aquest dimecres al vespre a l'entrada d'un debat a Manresa quan li han preguntat sobre la querella que té presentada en contra per, suposadament, haver amenaçat diversos independentistes al Facebook. Persones com l'actor Toni Albà, la tertuliana Pilar Rahola o l'economista Arcadi Oliveras en serien les seves víctimes.

Josep Ramon Bosch s'ha desplaçat a la capital del Bages per participar en un cara a cara amb el regidor de la CUP a Berga i cantant Francesc Ribera "Titot". Hi ha arribat poca estona després que es fes pública la querella que l'entitat Drets.cat ha presentat contra el president de SCC per, mitjançant un perfil fals amb el nom de "Fèlix de Sant Serní de Tavèrnoles", haver suposadament amenaçat i promogut accions violentes contra persones o elements favorables a la independència de Catalunya.

En el moment d'entrar a l'edifici on se celebrava el cara a cara, diversos periodistes i càmeres l'estaven esperant. "No sé de què m'estàs parlant", ha sentenciat Bosch quan se li ha plantejat la qüestió. Seguidament, la persona que l'acompanyava s'ha interposat entre ell i les càmeres per evitar que s'agafessin imatges del president de SCC. "Nosaltres només venim aquí a un debat i no farem declaracions", ha afegit Bosch. Ara bé, quan al cap d'uns segons se li ha tornat a preguntar si negava el contingut de la querella, ha respost: "Ho nego, ho nego totalment".