Andreas Dreitz guanya la Sailfish Berga amb un temps rècord

Judith Corachán revalida el primer lloc del podi femení, després de ser la guanyadora també l'any passat

Redacció
13 de setembre del 2015
Actualitzat a les 21:10h
Podi masculí de la Sailfish Berga
Podi masculí de la Sailfish Berga | Sailfish

Podi masculí de la Sailfish Berga Foto: Sailfish


Andreas Dreitz en la categoria masculina i Judith Corachán en la femenina han estat, aquest diumenge, els triatletes més ràpids de la Sailfish Half Triatló que s'ha disputat al Berguedà. D'entre els 663 participants que finalment han nedat, pedalat i corregut, Dreitz ha estat el guanyador absolut, amb un temps de tres hores, 51 minuts i 2 segons, que li han permès assolir, a més, el rècord de la prova. 

Després de Dreitz, a poc més de dos minuts, ha arribat Jordi Mateos, i un minut i mig després, el triatleta del JAB Berga Team Sergi Puigmal. En dones, Corachán ha revalidat la victòria a la capital del Berguedà per segon any consecutiu, amb quatre hores, 15 minuts i 12 segons. La segona i tercera classificades han estat Mercè Tusell i Maria Ortega. 

 

Sailfish Half Triatló Berga Foto: Redacció

Els triatletes han començat la Sailfish al pantà de La Baells, amb unes condicions meteorològiques força adequades ja que, malgrat el sol, no feia excessiva calor, i tampoc feia fred. Això ha permès realitzar els 1.900 metres nedant, 90 en bicicleta i 21 a peu de manera agradable i sense patir. 

El Sailfish Berga és una activitat organitzada per Dual Grups, amb la col·laboració del Club Triatló Berga, i amb el suport de l'Ajuntament de Berga, Turisme del Berguedà, la Cambra de Comerç de Berga, el Gremi d'Hostaleria i Turisme de Berga, la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Cada any, aquesta activitat va agafant més embranzida, assolint, aquest any, els 925 inscrits, segons van informar en una roda de premsa

Entre les novetats d'enguany s'estrenaven diverses modalitats per obrir la Sailfish a un públic més divers, una modificació que, tant el Consell Comarcal del Berguedà com el consistori van valorar molt positivament durant la roda de premsa. I és que, aquesta activitat, més enllà de la seva vessant esportiva, porta al Berguedà més de 3.000 persones que també poden gaudir de la natura, el turisme i la gastronomia.
 


 
Arxivat a