Les afectacions del trànsit a Berga aquest 11 de setembre

Diversos carrers estaran tallats, altres tindran el sentit invertit i hi haurà restriccions d'aparcament

Redacció
10 de setembre del 2015
Actualitzat a les 9:53h
En motiu de la Diada Nacional de Catalunya, aquest proper divendres 11 de setembre hi haurà diverses alteracions del trànsit a Berga entre les 8.00 del matí i les 13.00 hores. Així ho ha informat l'Ajuntament de la ciutat, que les ha concretat en tres zones. 

La primera serà a la carretera de Solsona, des del polígon Industrial fins a la Rasa del Canyet. En aquest tram, no es podrà accedir a Berga amb cap vehicle, i caldrà fer-ho per la variant de la carretera vella C-26, a excepció dels autocars amb destinació a Barcelona. Aquests estacionaran davant de la Residència de Sant Bernabé fins al passeig dels Abeuradors. 

La segona zona més afectada pel trànsit serà el carrer Bruc, la circulació del qual s'invertirà, de manera que els veïns d'aquest carrer hauan de circular, quan surtin dels seus garatges, direcció La Valldan. A més, estarà totalment prohibit aparcar a la zona que va de la cruïlla de la Rosa del Canyet fins a les escales d'accés al carrer Santa Bàrbara.

A més, el carrer de Pla de l'Alemany també estarà tallat amb la cruïlla del carrer del Programari Lliure, motiu pel qual no es podrà accedir a la carretera de Solsona per aquesta via. El camí ral de Cardona, el passeig dels Abeuradors i la Rasa del Gassot tindran el sentit de la circulació invertit, ja que la carretera de Solsona estarà tallada al trànsit, i els vehicles que circulin per la Rasa del Canyet amb el carrer del Roser i el Comte Oliva i que vulguin anar en direcció a Avià, hauran de fer-ho per Berga-Sud, agafant la variant de la carretera vella. A més, entre aquests carrers i Prat de la Riba, no es podrà estacionar, a causa del gir dels autorcars. 
Arxivat a