Com van viure Pau Bartoló i Núria Picas l'experiència a Chamonix

VÍDEO de Buff sobre l'experiència dels atletes de l'equip abans, durant i després de la cursa

Redacció
23 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:07h
990_1441811642bartolo
990_1441811642bartolo

L'estada dels corredors berguedans Pau Bartoló i Núria Picas a Chamonix ha estat, aquest any, única en cada cas. Pel que fa al primer, va debutar a la Sur les Traces des Ducs (TDS) de Savoie, la cursa de 119 km i 7.250 metres de desnivell positiu que forma part del programa de l'Ultratrail del Mont Blanc. Lluny del que s'esperava, el d'Avià va quedar primer, en una demostració de força de l'esport català. 

Al vídeo, que ha publicat la marca patrocinadora dels dos atletes, BUFF Pro Team, Bartoló explica com es va anar sentint al llarg de la cursa, com va anar guanyant posicions i, finalment, les emocions d'arribar en primer lloc a la meta. 

Pel que fa a Picas, el reportatge reflexa alguns dels moments previs a la cursa. "Tinc dubtes aquest any", apuntava l'atleta resident al Berguedà, i afirmava: "Aquest any he fet moltes coses, i potser és l'any que m'he sentit menys corredora". No obstant això, assegurava que correria per a ella, pels "amics" de Chamonix i, també, pels casa. 

Al vídeo també es poden escoltar les vivències i sensacions dels altres membres de l'equip BUFF, Gerard Morales i Joe Grant, mostrant, alhora, imatges de paisatges espectaculars.