Centenars de bombolles gegants omplen el Vall

El taller aplega uns 200 participants

Redacció
07 de setembre del 2015
Actualitzat a les 11:37h
Un nen fent una bombolla gegant
Un nen fent una bombolla gegant | Berga Comercial

La carpa del passeig de la Indústria de Berga s'ha omplert, aquest cap de setmana, de centenars de bombolles grans i petites, com a conseqüència de l'activitat programada pels botiguers socis de la UBIC, que tenen les seves botigues situades a l'eix comercial del Vall. 

Un taller, segons han informat en un comunicat, que ha aplegat uns 200 participants, la majoria infants, però també alguns de grans que s'han anat engrescant. Aquesta activitat va començar dissabte a les 17.30 hores, i està emmarcada en el conjunt d'actes que porten a terme els botiguers per dinamitzar el comerç i la venda en aquesta zona. 

De fet, aproximadament cada dos mesos hi ha activitats d'aquestes característiques, que van començar per Sant Josep, quan els comerciants van regalar crema catalana. A més, també s'han realitzat accions particulars per Sant Jordi, regalant roses de gominola; durant la Diada dels Quatre Fuets, quan es va donar tastet sec, i a principis d'aquest mes de juliol, moment en què es va organitzar una tarda jocs populars, de sobretaula i taller de baldufes. 
 

Un grup de nens jugant a fer bombolles al Vall Foto: Berga Comercial

 

Taller de bombolles gegants al Vall Foto: Berga Comercial