Els botiguers del Vall dinamitzen l'eix amb un taller de bombolles gegants

L'activitat començarà a les 17.30 de la tarda al passeig de la Indústria

Redacció
05 de setembre del 2015
990_1441372853nena
990_1441372853nena
Els botiguers socis de la UBIC, que tenen les seves botigues a l'eix comercial del Vall continuen, aquest cap de setmana, amb les activitats de dinamització d'aquesta zona. Per això, aquest dissabte a les 17.30 hores de la tarda han programat un taller de bombolles de sabó gegants, una activitat dirigida als més petits, però que també busca engrescar i recordar moments d'infància als més grans. 

Segons han informat, el taller es farà al passeig que va de l'hotel fins a l'ambulatori, tot i que, si plou, l'activitat es desplaçarà fins a la carpa de la plaça Viladomat.

Amb aquesta activitat, els comerciants donen continuïtat a la que van realitzar a principis de juliol amb diversos jocs populars vinculats a diferents cultures, jocs de sobretaula i baldufes. En aquesta activitat, els participants i familiars van rebre descomptes per comprar en alguns dels establiments de la ciutat i, per altra banda, també es van sortejar regals i sorpreses. 

Ara ja fa més de mig any que els botiguers realitzen activitats per motivar la compra i animar l'eix comercial. Entre les més peculiars, van regalar tastet sec durant la diada dels Quatre Fuets, crema catalana el dia de Sant Josep, i roses de gominola per Sant Jordi. 
Arxivat a