Berga tindrà dues línies més de bus, a causa de l'augment de passatgers

Fonts d'ALSA afirmen que l'increment de freqüència dels busos està relacionat amb la incorporació dins del Sistema Tarifari Integrat

Aida Morales
02 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:32h

Autobus que arriba a Berga Foto: Aida Morales


Berga estrena, a partir d'aquest mes de setembre, dues noves línies d'autobús que uniran la capital del Berguedà amb la de Catalunya. Aquestes, seran de caràcter semidirecte, i només faran parada a Navàs.

La que va cap a Barcelona sortirà a les 7.00 del matí de Berga (a les 5.45 de la Seu d'Urgell) i, amb una hora i 35 minuts, arribarà a l'Estació del Nord de Barcelona. A la tarda, una altra línia sortirà de la capital catalana a les 13.00 hores, i arribarà a Berga a les 14.35, només realitzant una parada a Navàs. La nova línia d'anada i tornada complementa, per tant, les tres que, fins el moment, ja existien.

Segons han destacat fonts de la companyia a NacióBerguedà, aquest augment de freqüència està estretament relacionat amb la incorporació del Berguedà dins del Sistema Tarifari Integrat. Tal com han assegurat, els descomptes i l'ús de les targetes ha fet augmentar el nombre de persones que utilitzen aquest transport, motiu pel qual s'ha vist convenient augmentar la freqüència d'autobusos.
Arxivat a