Una masia entre Solsona i Berga acull un segon curtmetratge de terror

El projecte es finança a través de micromecenatge i vol presentar-se al Festival de Sitges

Ramon Estany/Aida Morales
29 de setembre del 2015
Actualitzat a les 20:18h
990_1442909699oblitum
990_1442909699oblitum

Masia on rodaran el curt


Una masia entre el Berguedà i el Solsonès ha estat l'escenari, durant aquest mes de setembre, de la gravació d'un curtmetratge de terror fantàstic que té com a destinació el Festival de Sitges. L'argument d'aquesta pel·lícula, que tindrà per títol "Oblitum", gira al voltant de tres excursionistes que troben una masia aparentment abandonada. Un cop a dins, s'adonen que sortir-ne és impossible, ja que un estrany fenomen paranormal provoca que, cada vegada que passen por una porta (encara que sigui la mateixa), apareguin en una habitació distinta. A més hi ha criatures assetjant per la casa i protegint-la. 

L'objectiu d'"Oblitum" és mostrar la inquietud i la fortalesa mental que pot suposar la pressió i la por en diverses personalitats, així com el canvi de mentalitat que implica la supervivència.

La producció d'aquest film compta amb un pressupost de 1.200 euros, dels quals el 50% provenen del mecenatge a través  de la plataforma Verkami. 

L'equip tècnic està format per joves professionals de Sabadell de diferents branques audiovisuals, amb experiència en altres petits i diversos projectes, i el rodatge està previst per a finals de setembre. 

Aquest curtmetratge se suma al que també s'ha gravat aquest setembre a Castellar del Riu, i que porta per títol "Bram". En aquest cas, Bram vol transmetre les sensacions del pas de la infància a l'edat adulta, on una estranya criatura pren el protagonisme. Aquest film, a més, s'estrenarà en primícia al Cinema Patronat de Berga, després de la seva exposició al Festival de Sitges.