La Colla Gegantera de l'Ametlla de Merola fa 25 anys

L'aniversari serà dissabte amb les colles d'Andorra la Vella, Navàs, Santa Maria d'Oló i Sant Pol de Mar

Redacció
28 d'agost del 2015
Actualitzat a les 9:50h

Gegants de l'Ametlla de Merola (dreta i equerra) Foto: Facebook Gegants de l'Ametlla de Merola


La Colla Gegantera de l'Ametlla de Merola celebra aquest dissabte els seus 25 anys, amb una gran diada amb antics i nous balladors, així com diverses colles convidades. Ho fa, destacant el valor afegit de la tradició gegantera, nova per a alguns, però arrelada i viscuda durant tota la vida per als més joves. En aquest sentit, la colla destaca els “moments màgics” que s'han viscut, i dóna les gràcies al Mateu i a la Maria de Merola per ajudar a ser “alguna cosa més” del que l'Ametlla era abans. 

Durant la celebració del 25è aniversari, la colla gegantera local estarà acompanyada per la d'Andorra la Vella, Navàs, Santa Maria d'Oló i Sant Pol de Mar. La diada començarà a les 12.00 del migdia de dissabte, amb una mostra de ball de cadascun dels participants, que donarà pas a un dinar popular amb paella, botifarra i gelat. A les 17.00 hores s'inaugurarà l'exposició “Gegants de Paper” a la biblioteca, que homenatjarà els dibuixants i il·lustradors que van deixar empremta humorística gegantera a bona part de les publicacions catalanes i, poc després, començarà l'espectacle infantil “A ritme de Gegants” de la mà de Noe Ribas. 

A les 18.00 hores tindrà lloc la plantada de gegants i, una hora després, l'esperada cercavila per tot el nucli. La celebració de l'aniversari finalitzarà al vespre, amb un sopar geganter, l'espectacle “25 anys de Gegants”, i el concert de fi de festa.
Arxivat a