Franc Serra vol fixar la victòria de la Copa Rodi Michelin a Albi

El berguedà competirà aquest cap de setmana en la quarta cursa

Redacció
21 d'agost del 2015
Actualitzat a les 17:42h

Franc Serra i els seus companys d'equip Foto: Alonso Team


El pilot de motos berguedà Franc Serra disputarà, aquest cap de setmana, la quarta prova de la Copa Rodi Michelin Dirt Track. Aquesta vegada serà al municipi d'Albi, on intentarà buscar la victòria, per tal de revalidar la bona posició que l'està portant al liderat. 

En aquest cas, Serra arriba com a líder de la categoria reina, una situació difícil a l'hora de gestionar els errors. Segons han informat els seus patrocinadors en un comunicat, en aquest circuit el berguedà se sent còmode, ja que va ser l'únic on va guanyar l'any passat. Enguany, però, la seva situació és radicalment diferent, amb un segon lloc, una victòria i una tercera posició a totes les proves prèvies que, de moment, ha realitzat. 

“Arribo amb moltes ganes de disputar aquesta cursa”, ha declarat, tot afirmant que es tracta d'un circuit que ja es coneix i que li porta bons records. En aquest sentit, ha assegurat que intentarà repetir els resultats de l'any passat, tot i que reconeix que el nivell de la competició és “molt alt”.