Apareixen diverses pintades contra la CUP de Berga

Algunes van ser fetes al costat de la casa de militants i regidors | La CUP no li dóna importància i ho considera un fet fortuït

Redacció
21 d'agost del 2015
Actualitzat a les 20:49h
990_1440169908cup
990_1440169908cup
A poc més de dos mesos de la conformació del nou Ajuntament de Berga liderat per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), aquest partit ja ha començat a trobar-se les primeres crítiques anònimes pels carrers de la ciutat. Durant aquesta setmana, autors anònims han fet varis grafits pels carrers de Berga, demanant el cessament de la CUP dins l'equip de govern. 

Aquestes pintades s'han fet notòries a les xarxes socials i, segons ha pogut saber NacióBerguedà, es troben al carrer de la Justícia, al Pla de l'Alemany i al carrer Castellar de n'Hug. Així mateix, una d'elles està situada molt a prop d'on viu un dels actuals regidors, mentre que l'altra, està ben bé a l'edifici d'un dels militants més visibles. 

En aquest sentit, la CUP no ha volgut fer declaracions a aquest diari, considerant el fet com a fortuït i casual. De la mateixa manera, creuen que les crítiques són normals, i que no se'ls ha donar ressò.