Comerciants de Bagà organitzen el 1r Concurs de Cuina de les Gangues

La jornada de venda i intercanvi de productes de segona mà integra un certamen de postres

Redacció
20 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:09h
L'Associació de Comerciants i Empresaris de Bagà s'ha sumat al carro de la dinamització i ha decidit innovar en l'edició d'enguany, amb el primer Concurs Gastronòmic de les Gangues. Aquestes, es realitzen aquest dissabte de les 10.00 a les 20.00 hores al voltant de la plaça del Raval, carrer Raval i plaça Catalunya, i la idea és fomentar la compra, venda i intercanvi de joguines, llibres i roba, entre d'altres, que es tingui de segona mà. 

De fet, a les Gangues de Bagà gairebé tot hi té cabuda, i no només hi poden participar els comerciants, sinó tothom que tingui ganes de formar part d'aquesta permuta. 

Aquesta any, però, en paral·lel a les Gangues s'ha organitzat un concurs de cuina amb les postres com a fil conductor. Segons han informat, es tracta d'una activitat oberta a tothom amb l'objectiu de buscar les millors postres de la vila. Cadascú que hi vulgui participar haurà de presentar la recepta, una fotografia dels ingredients, les mesures, l'explicació detallada i la seva elaboració dissabte a la tarda a l'Oficina de Turisme. A les 17.00 hores, un jurat format per diversos xefs de la vila valorarà les millors postres, que gaudiran de diversos premis. Entre aquests, un sopar per a dues persones, aprendre a fer de pastor, pa ecològic dolç o una visita guiada sorpresa.