El Consell Comarcal alerta de l'alt consum de drogues al Berguedà

L'ens comarcal comença una campanya de prevenció aquesta setmana

Aida Morales
14 d'agost del 2015
Actualitzat a les 19:35h
576_1328689468_porro_1
576_1328689468_porro_1

El Consell Comarcal del Berguedà ha començat aquest setmana una campanya per prevenir i sensibilitzar davant del consum de drogues. Sota lema “Informa't, valora i decideix”, es buscarà que els consumidors reflexionin sobre què és el que estan prenent, per quin motiu ho fan, qui n'és còmplice i les seves conseqüències. 

Aquesta campanya es vehicularà a través de quatre cartells que inclouran tots aquest missatges, i també es distribuiran fulletons informatius de bones pràctiques i recomanacions pels joves que es troben darrere de les barres de festes i concerts. A més, també està previst editar un tríptic i repartir-lo per tots els instituts del Berguedà. 

El motiu de la campanya, segons ha precisat l'ens comarcal, és l'alt consum de substàncies estupefaents que s'han detectat. Entre aquestes, un alt índex d'alcohol, tabac i cànnabis. 

La campanya s'ha posat en marxa aquesta setmana, amb la vista posada sobre els actes festius que es desenvoluparan durant els propers dies a diversos pobles de la comarca, i on es concentrarà una gran quantitat de joves.