Música i encant en l'últim concert del cicle als Jardins Artigas

La palafrugenca Neus Mar embolcallarà els assistents d'una melodia clara i fresca, però amb una instrumentalitat particular

Aida Morales
13 d'agost del 2015
Actualitzat a les 11:58h
La cantant palafrugenca Neus Mar
La cantant palafrugenca Neus Mar | Neus Mar

La cantant palafrugenca Neus Mar Foto: Neus Mar


Els Jardins Artigas, el conjunt arquitectònic i natural que va dissenyar Antoni Gaudí a la Pobla de Lillet per la família del ric industrial Eusebi Güell, es tornaran a transformar, aquest diumenge, en l'escenari irrepetible d'un dels concerts del cicle que l'Ajuntament del municipi torna a organitzar aquest estiu. 

Després que “La Passió de Gershwin” inundés l'entorn dissabte passat amb la veu de la soprano Montserrat Cristau i el piano de Santi Escura, aquest proper diumenge 16 d'agost a partir de les 20.00 hores es podrà gaudir de la càlida i profunda veu de Neus Mar. Aquesta, presentarà el seu nou treball, que també dóna nom al disc, “Aigua de Flors”, amb què intentarà embolcallar el públic d'una sonoritat i instrumentalitat particular, tot gaudint i aprofitant l'entorn. 

De fet, la cantant palafrugenca és coneguda en el món de les havaneres, i destaca per la seva veu carregada de matisos, clara i transparent. Durant el concert de la Pobla de Lillet, estarà acompanyada per tot un conjunt instrumental conformat per Emilio Sánchez a la guitarra, Pep Rius al contrabaix, Toni Gadea a la percussió, Francesc Trullàs al violí, i Ivó Oller a la trompeta. 

Amb aquest cicle de concerts organitzats pel consistori amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Pobla de Lillet pretén destacar un dels seus elements patrimonials més importants, així com vincular-lo a la resta d'elements turístics. De fet, les persones que hi vulguin assistir, ho podran fer per un preu de 5 euros, i també tindran l'opció de pujar al Carrilet turístic, que sortirà de l'estació de la Pobla Centra a les 19.37 i a les 20.00 hores. A més, tindran l'opció de visitar els espectaculars jardins, que guarden l'essència modernista del seu arquitecte, i que es mantenen molt similars de com es trobaven a principis del segle XX.