Torna el programa «No estiguis parat. Mou-te!» per activar els aturats

Les activitats començaran el 7 de setembre i duraran unes 14 setmanes

Redacció
05 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:15h
Una de les caminades del programa 'No estiguis parat. Mou-te!'
Una de les caminades del programa 'No estiguis parat. Mou-te!' | ADBerguedà

El Servei d'Ocupaciói del Berguedà ha tornat a posar en marxa el programa “No estiguis parat. Mou-te!”, que té per objectiu mantenir actives les persones en situació d'atur. Aquest projecte, tal com mostren les experiències anteriors, contribueix a adoptar una actitud més positiva i activa per fer front a aquesta situació, tot combatent els efectes psicològics de la inactivitat prolongada. 

De fet, i segons apunta l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, l'activitat física i esportiva “estimula valors com l'esforç, la disciplina, la perseverança, l'autoconfiança, l'autocontrol, el treball en equip i l'orientació”, entre d'altres, i ajuda a socialitzar-se i a entomar millor les dificultats. 

Aquest programa començarà el dilluns 7 de setembre i durarà unes 14 setmanes amb dues sessions per setmana. En aquestes, es realitzaran tallers, caminades, tonificació, pilates, relaxació, estiraments, activitats aquàtiques, zumba, rutes de muntanya i cuina, per posar alguns exemples. Algunes d'aquestes activitats es faran a Bagà, Cercs, Guardiola de Berguedà i la Pobla de Lillet, i altres a Avià, Berga, Casserres, Gironella i Puig-reig. 

Per inscriure's, han indicat, cal presentar la fotocòpia de la targeta de l'atur, la del DNI i un currículum a l'ADBerguedà o als ajuntaments. 
 

Activitats del programa 'No estiguis parat. Mou-te!' Foto: ADBerguedà