Caprabo incorpora 188 referències del Berguedà, Bages i Solsonès

D'un total de 18 petits productors agroalimentaris i cooperatives agràries

Redacció
02 de maig del 2014
Caprabo radicalitza el seu compromís amb la producció agroalimentària catalana amb una iniciativa que potència la presència en els seus supermercats dels productors locals i de cooperatives agràries. L'objectiu és fomentar el coneixement i consum dels productes de proximitat de petits productors agroalimentaris, a més de contribuir a enriquir l'economia local de la comarca.
 
Aquesta aposta per la producció local arriba al Bages, el Solsonès i el Berguedà on Caprabo ha introduït 133 noves referències de 18 petits productors agroalimentaris i cooperatives agràries d'aquestes comarques. La implantació dels nous productes de proximitat es realitza en els diferents supermercats de la companyia en aquesta zona i que sumen més de 4.450 metres quadrats de superfície comercial. 
 
Alguns dels productes que es poden trobar als supermercats Caprabo de les comarques d'interior són embotits de Casa Figols de Montmajor, formatges de Formatges Bauma o Formatgeries Montbru, làctics d'Agrofresc i vins del Celler Cooperatiu d'Artes o de Celler Abadal, entre d'altres. 
 
L'aposta de Caprabo pels petits productors redueix la petjada ecològica i escurça distàncies donant presència a un producte de qualitat, més fresc, i amb un valor afegit pels consumidors de les comarques d'el Bages, el Solsonès i el Berguedà. És un projecte viu que donarà entrada, en el futur, a un nombre major de proveïdors i de productes típics de la terra.