Detingut un home per intentar atracar l'oficina de CX de Berga navalla en mà

Els fets han tingut lloc aquest dimarts a les 9.00 del matí i no hi ha hagut ferits

Redacció
04 d'agost del 2015
Actualitzat a les 18:25h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts al matí un home de 34 anys i veí de Berga després que presumptament intentés robar l'oficina de Catalunya Caixa del passeig de la Pau de Berga. Segons ha informat la policia catalana, l'home ha estat retingut per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació, en grau de temptativa. 

Tal com han relatat, els fets han tingut lloc pels volts de les 9.00 del matí quan el detingut s'ha adreçat al taulell d'atenció al públic per comprovar els seus moviments bancaris. Seguidament, ha demanat un paper al treballador que l'atenia i, en aquest, ha escrit una nota intimidatòria en què exigia diners de la caixa perquè es tractava d'un atracament.

Acte seguit, el suposat lladre ha tret una navalla, segons els Mossos, en “to amenaçador contra el treballador”. Davant d'aquests fets, aquest s'ha adreçat al despatx del director des d'on ha trucat el 112 per alertar del robatori. 

Al passeig de la Pau s'hi han adreçat diverses patrulles de Mossos i Policia Local, que han acabat detenint el lladre, que properament passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga. 
Arxivat a