L'Espunyola aplega més de 2.000 persones a la Fira d'antiguitats

El bon temps fa oblidar el regust amarg de l'anterior edició

Aida Morales
02 d'agost del 2015
Actualitzat el 03 d'agost a les 12:51h
Una parada d'antiguitats a la Fira de l'Espunyola
Una parada d'antiguitats a la Fira de l'Espunyola | JM Montaner

Una parada d'antiguitats a la Fira de l'Espunyola Foto: JM Montaner


Aquest any, contràriament al que va passar l'any passat, la Fira d'antiguitats i exposició de cotxes, motos i tractors antics de l'Espunyola ha estat tot un èxit. El bon temps ha acompanyat i, entre dissabte i diumenge, es calcula que han passat més de 2.000 persones per l'esdeveniment, el que representa multiplicar per 10 el nombre d'habitants del petit municipi, i complir les previsions establertes. 

En total, la fira ha exposat més de 100 parades d'objectes antics, així com diverses motos, bicicletes, cotxes i una vintena de tractors d'època. La majoria d'aquests vehicles funcionaven, i alguns d'ells ho han demostrat a la tradicional tractorada, o a la demostració de cotxes i motos anteriors a 1975 i 1940. 

Aquesta fira, que enguany celebra els seus 16 anys, va començar arran del hobby d'un grup d'amics amants dels vehicles antics que van tenir la voluntat de fer una petita trobada. No obstant això, l'esdeveniment va anar agafant caràcter i embranzida fins que, actualment, és una de les fires d'antiguitats i vehicles clàssics més concorregudes de la comarca i, fins i tot, de Catalunya. En ella, hi passen centenars de visitants d'arreu del país, així com clubs de vehicles antics de moltes de les comarques veïnes, turistes i curiosos.

Aquest any, a més, l'impacte ha estat major, tenint en compte que l'any passat la pluja va deslluir bona part de l'esdeveniment que discorre a l'exterior. Per això, es considera que les expectatives s'han complert i la valoració, tant dels visitants com de l'organització, ha estat molt positiva.
 

GALERIA DE FOTOS de la Fira d'antiguitats de l'Espunyola

 

Dos participants a la Fira d'antiguitats de l'Espunyola Foto: JM Montaner

 

Un dels tractors antics a la Fira d'antiguitats de l'Espunyola Foto: JM Montaner