Un veí de Sagàs acaba ferit greu després d'estimbar-se per un barranc de 20 metres

Un altre home de 62 anys i veí de La Quar també resulta ferit, però en estat lleu

Redacció
28 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:41h
990_1438101047bombers
990_1438101047bombers
Un veí de Sagàs de 52 anys ha hagut de ser rescatat amb ferides de caràcter greu després que el cotxe que conduïa s'estimbés per un barranc de 20 metres. Segons han explicat a NacióBerguedà els Bombers de la Generalitat, l'home circulava pel camí de les Heures que va cap a La Quar quan, cap a les 14.00 hores, ha perdut el control i ha precipitat el vehicle pel marge. 

Com que la zona era boscosa i de molt difícil accés, s'hi han hagut de desplaçar un total de sis dotacions de Bombers, entre les quals el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) i el Grup d'Emergències Mèdiques (GEM). Els Bombers han treballat a la zona durant una bona estona, sobretot netejant i intentant fer pas perquè hi passés la llitera. Com que no ha estat possible, l'helicòpter ha optat per realitzar un gruatge per rescatar el conductor del cotxe que havia resultat ferit greu.

Segons han detallat, l'han traslladat amb l'helicòpter fins l'Hospital General de Manresa amb una ferida al cap i una contusió craneoencefàlica, mentre que el copilot ha estat evacuat amb ambulància fins a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé amb una ferida al braç.